La història del Club Voleibol al municipi d’Avinyó

a Actualitat/Esports

Repassem des dels seus origens la trajectòria d’aquesta entitat

Es va fundar l’any 2017 gràcies a la junta de voleibol Avinyó, i el president del club és en Marc Vall. L’equipació és verda i blanca. Hi ha 4 equips federats i un sense federar: el cadet, el juvenil, el sènior masculí i el sènior femení.

L’any 2018 les infantils van fer les fases finals per pujar a primera categoria. Tot i que no van guanyar, van aconseguir pujar. Les cadets es classifiquen en primer lloc a la federació catalana.

D’altra banda, el dia 7 de desembre es farà un torneig a Avinyó obert a tots els públics. Alguns dels requisits són 6 jugadors màxim per equip i només poden participar jugadors classificats com a sènior. Comença a les 9 del matí i s’acaba a les 8 del vespre.

Es donarà un premi pels 3 finalistes de cada categoria. La inscripció més la samarreta són 10€. Després se celebrarà una festa amb possibilitats de dormir al pavelló.

CATALÀ: Hola, em dic Yaiza i tinc 15 anys, sóc d’Avinyó. M’encanta escoltar música, dormir, els nens petits, viatjar i menjar xocolata, però no m’agrada gens llegir. Sóc molt amable i alegre.

CASTELLÀ: Hola, me llamo Yaiza y tengo 15 años. Soy de Avinyó. Me gusta escuchar música, dormir, los niños pequeños, viajar y comer chocolate, pero no me gusta nada leer. Soy muy amable y alegre.

ANGLÈS: Hi, my name is Yaiza and I’m 15 years old, I live in Avinyó. I really like listen music, sleep, babies, travel and eat chocolate, but I hate reading books. I’m very kind and happy.