Els alumnes de 2n d’ESO ens expliquen la seva visita al museu

a Actualitat/Ciència

Els estudiants van anar al Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa

El passat 13 de febrer, els alumnes de 2n d’ESO de l’institut Miquel Bosch i Jover van anar de visita al Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa. L’equip del Bosch i Jover report, ha fet una petita entrevista a una de les alumnes que va assistir a la sortida.

Resumint una mica; quines activitats vau fer? En arribar, vam visitar el museu on hi havia principalment motos i cotxes antics. Després ens van fer un taller d’electricitat, llum i gas, i per últim vam fer un altre taller de llum i so.

Què va ser el que més et va agradar? El que més em va agradar ami i en general el que més crec que va agradar va ser la visita al museu, ja que va ser l’estona on vam estar més lliures i vam poder visitar-lo com en va semblar.

Recomanaries als teus amics anar-hi algun dia?

Ho recomanaria a la gent en general que li agrada tot aquest tema de motos i cotxes d’abans, perquè em va semblar molt maco.

T’agradaria tornar-hi alguna vegada?

Si hi hagués d’anar, hi tornaria, perquè com he dit em va semblar maco; però si pogés triar aniria a un altre lloc, ja que les motos i els cotxes no són un tema que m’interessi especialment.