Els videojocs de l’actualitat a l’institut

a Actualitat/Ciència

El més jugat és el FIFA

L’equip del Bosch i Jover Report ha realitzat una enquesta per saber més exactament l’actitud dels joves davant dels videojocs. Han agafat les respostes i aquí teniu els resultats.

Actualment els jocs i les noves tecnologies s’han convertit en un aspecte fonamental i habitual en l’etapa de l’adolescència,  ja que els joves dediquen una gran part del seu temps lliure als videojocs. Cada vegada hi ha més jocs nous i més adolescents que hi juguen.

Pel que fa a l’Institut Miquel Bosch i Jover, el joc actual més jugat és el FIFA. Es tracta d’un simulador de futbol que consisteix a jugar partits, guanyar monedes amb aquests i comprar-te jugadors per millorar el teu equip.

El segon joc més jugat és el FORNITE que consisteix bàsicament en què 100 persones cauen d’un autobús en una illa, agafar armes i començar a matar jugadors fins que et quedis sol.

El tercer és el MINECRAFT, un joc que es basa a sobreviure mitjançant la construcció d’objectes, i l’exploració de biomes (zones com: pantans, muntanyes, sabanes,…)

Encara que alguns joves entre setmana hi dediquen com a molt 1 hora. Hi ha gran part d’estudiants que hi dediquen 4 hores o més. Els caps de setmana augmenten aquestes hores, i els/les alumnes hi dediquen 5 hores o més.

Hola, em dic Adam Tounsi Hribach, tinc 14 anys i visc a Artés (Catalunya). Estudio 3r ESO institut Miquel Bosch i Jover. El que m'agrada fer en el meu temps lliure és escoltar música, jugar a videojocs i quedar amb els meus amics.

Hola, me llamo Adam Tounsi Hribach, tengo 14 años y vivo a Artés (Catalunya). Estudio 3ro de la ESO en el instituto Miquel Bosch i Jover. Lo que me gusta hacer en mi tiempo libre es escuchar música, jugar a videojuegos y quedar con mis amigos.

Hi, my name is Adam Tounsi Hribach, I am 14 years old and I live in Artés (Catalonia). I study 3rd of ESO at Miquel Bosch i Jover. In my free time I like listen to music, play video games or meet with my friends.