F3, l’aplicació del mes

a Opinem/Vida

A l’estiu de 2019 i durant l’inici d’aquest any, s’ha popularitzat a la xarxa social Instagram, una aplicació coneguda com a F3. Ja té més de 10.000.000 de descàrregues. Amb l’aplicació es poden enviar missatges anònims a qualsevol persona que tingui usuari en aquesta aplicació.

La nostra opinió sobre l’F3 és molt negativa ja que, com que els missatges són anònims, et poden enviar qualsevol tipus de critica, insults,… I depenent de l’autoestima que tingui la persona quan veu els missatges li poden fer molt mal.

Per comprovar el mal que et poden fer a l’aplicació i com d’ofensiva pot arribar a ser, un company se l’ha descarregat i això és el que li han dit.

Per concloure, veient les últimes imatges de l’aplicació, considerem que pot arribar a fer molt mal a persones que tenen l’autoestima molt baixa i pensem que és una aplicació inútil i que no aporta res de bo.