Vergonya en el Futbol

a Esports/Opinem

Cada cop hi ha més violència en els partits

Per què hi ha tan poc respecte entre els jugadors?

La lliga de futbol es caracteritza per la seva competitivitat, tot i això, contínuament es produeixen agressions. Un exemple pot ser el clàssic Madrid-Barça quan s’arriba al punt en què no importa lesionar als contrincants i agredir fins que els han amonestat els àrbitres amb targeta vermella.

Moltes vegades els nens i nenes prenen com a referència als futbolistes professionals. Quin exemple els hi donen? Aquests exemples són negatius, per tant, no poden ser un model a seguir.

Però això passa no només en el futbol, sinó en la majoria d’esports de contacte com el basquet, el waterpolo, el rugbi, l’hoquei…

D’altra banda, no és estrany que aquests comportaments també es reprodueixin en el partits locals. A vegades sembla que sigui intencionat amb la finalitat de que es faci viral i que es parli d’ells.

En resum, l’equip del Bosch i Jover pensa que l’esport ha d’estar guiat per la competitivitat sana i el companyerisme. La violència definitivament ha de desaparèixer de tots el partits i de tots els esports.  

Hola! Sóc el Jaber, tinc 15 anys i visc a Avinyó. Estudio 3r d'ESO a l'institut Miquel Bosch i Jover. M'agrada jugar a futbol i escoltar música.

Hola! Soy Jaber, tengo 15 años y vivo en Avinyó. Estudio 3º de la ESO en el instituto Miquel Bosch i Jover. Me gusta jugar a fútbol y escuchar música.

Hi! I'm Jaber, I'm 15 years old and I live in Artés. I study 3rd of ESO at Miquel Bosch i Jover. I like to play football and listen to music.